Tsauki-tsauki!
Tuleb nii välja, et jube popid on need fetajuustu ja spinatiga lehttaigna pirukad. Proovisime kaa ära. Esimesel päeval ei maitsenud üldse, teisel päeval ei proovinud ja kolmandal tundusid juba täitsa head! Ehk siis kui sulle ei meeldi mõni neist kolmest komponendist siis ei tasu seda ka proovida.. Või siiski.. Harjutamine teeb meistriks!
Vaja läheb:
400g külmutatud spinatit (kui spinat ei meeldi väga siis vähenda kogust nt poole võrra)
1 karp fetajuustu (ei määleta enam, kui palju seda seal karbis on)
500g pärmi-lehttainast (minu lemmik on Säästu oma)
Võta sulama pärmi-lehttainas.Sulata spinati klotsid ja pressi veest nii tühjaks kui suudad. Murenda/lõika või tee mida iganes, et see feta oma karbist potti või kaussi saada (ja seda mitte ühes tükis). Lisa ka nõrutatud spinat ja sega nad fetaga ühtlaseks massiks.
Nüüd laota sulanud tainas lauale laiali ja lõika sellest järjest nelinurksed tükid. Nii suured, et keskele saaks feta-spinati segu panna ja kokku voltida nagu võiroosi (st. vastastikused nurgad voldi kokku). Kuumuta ahi u 200kraadini ja viska pirukad panniga ahju. Minu ahjus läheb valmimiseks u 15-20 minutit, olenevalt sellest, kui kuuma ahju pirrukid paned.
Lase hea maitsta!
Söömiseni!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar