Tsauki-tsauki!
Jagan Teiega päriselt kaa maailma kõige lebomat võileivatordi retsepti, mis pidavat ühtlasi ka meeste lemmik olema. Omadest kogemustest võin öelda, et ei Madis ega ka tema sõbrad pole eales kurtnud, et ei maitseks. Hurraa!
1 pakk röstsaia (minu lemmik on Tosta seemnetega röst)
Tegelikult oleks vaja 18 viilu, et mõnna suur tort saada, aga siis on vaja kahte pakki, ühes pakis on 15 viilu kui ma ei eksi.
Täidis:
400g sinki (pool kilo on kindla peale minek)
200g toorjuustu
400g kurgisalatid (Salvesti salatikurk või kodused kurgid, mis on alati parem valik)
1dl hapukoort
Kaste:
2dl majoneesi
2dl hapukoort
1,5tl liha üldmaitseainet
Kaunistus:
Mida iganes su süda soovib, minul soovib tavaliselt kirsstomateid ja värsket kurki. Kui Sina ei tea mis süda soovib, siis soovitused on järgmised: tomat, paprika, kurk, till, muna, petersell, sink jne.
Lõika sink kuubikuteks ja nõruta salatikurk. Vahusta miksriga toasoe toorjuust, hapukoor ja majonees ning sega veel. Lisa salatikurk ja singikuubikud, sega lusikaga. Lao serveerimisalusele 6 viilu röstsaia (kolm viilu kahes reas). Soovi korral lõika ennem viiludelt servad ära (maakatel nagu ma ise ei ole seda vaja). Määri peale pool täidisest. Lao veel kiht saia ja määri peale teine pool täidist. Lao täidisele veel viimane kiht saia ning kata tort pealt ja külgedelt kastmega.
Pane kogu see kupatus mõneks ajaks külmkappi (kõige vähem olen hoidnud külmas u 1 tund, kuigi retsept soovitab hoida u 12 tundi..). Kaunista vahetult enne serveerimist, et tomat-kurk ära ei kuivaks.
Söömiseni!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar